Design magazin
Design magazin
Étterem És Bár

Wah Marathi

Étterem És Bár Az butik étterem kulcsa az egyszerűség. Földes megjelenéssel játszik, miközben merész színekkel jelképezik a hagyományos helyi művészeti e-tényeket, kiállítást és a merkantillist. Természetes elemek - fa, kövek, valamint a fény és az árnyék vonzó játékának köszönhetően életre kelti az isteni élményt, miközben az egyik szakaszból a másikba áramlik. Meglehetősen ötletesen ábrázolja az indiai filozófiát, funkcionális, de érzelmi és vizuális élvezetet kínálva.

Projekt neve : Wah Marathi, A tervezők neve : Ketan Jawdekar, Ügyfél neve : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Étterem És Bár

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.