Design magazin
Design magazin
A Kombinált Zacskó

The Colored Lock Bag

A Kombinált Zacskó A 'Lock' színes kombinált zár. Az emberek színes gyufával, nem csak számokkal nyithatják meg a táskát. Ezeket a divat kiegészítőket táskákhoz használják. Különböző külső formájú táskák készíthetők, és az emberek azonosíthatják ezeket a zsákokat színes kombinált zárjelzéssel. A felhasználók maguk készítik a saját színes jelszavukat az egyének testreszabásához. A projekt sikere érdekében számos eljárási módszert alkalmaztak, mint például a lemosás, a bőrkezelés, a rétegelt szín stb. A közvetlen tervező és gyártó: Jiwon, Shin.

Projekt neve : The Colored Lock Bag, A tervezők neve : jiwon, Shin., Ügyfél neve : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag A Kombinált Zacskó

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.