Design magazin
Design magazin
A Kombinált Zacskó

The Colored Lock Bag

A Kombinált Zacskó A 'Lock' színes kombinált zár. Az emberek színes gyufával, nem csak számokkal nyithatják meg a táskát. Ezeket a divat kiegészítőket táskákhoz használják. Különböző külső formájú táskák készíthetők, és az emberek azonosíthatják ezeket a zsákokat színes kombinált zárjelzéssel. A felhasználók maguk készítik a saját színes jelszavukat az egyének testreszabásához. A projekt sikere érdekében számos eljárási módszert alkalmaztak, mint például a lemosás, a bőrkezelés, a rétegelt szín stb. A közvetlen tervező és gyártó: Jiwon, Shin.

Projekt neve : The Colored Lock Bag, A tervezők neve : jiwon, Shin., Ügyfél neve : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag A Kombinált Zacskó

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.