Design magazin
Design magazin
Magazin

Going/Coming

Magazin Az indulások és érkezések elképzelése alapján ez a fórummagazin két részre oszlik: Going / Coming. A Going európai városokról szól, utazási tapasztalatokról és tippekről szól a külföldi utazásokhoz. Minden kiadásban egy híresség útlevele található. A "Utazó Köztársaság" útlevélében személyes adatok találhatók az adott személyről és interjúikról. Az érkezés az a gondolat, hogy az utazás legjobbja a hazatérés. Beszél a lakberendezésről, a főzésről, a családunkkal kapcsolatos tevékenységekről, valamint az otthon jobb élvezetét szolgáló cikkekről.

Projekt neve : Going/Coming, A tervezők neve : Catarina Jordão, Ügyfél neve : .

Going/Coming Magazin

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.