Design magazin
Design magazin
Magazin

Going/Coming

Magazin Az indulások és érkezések elképzelése alapján ez a fórummagazin két részre oszlik: Going / Coming. A Going európai városokról szól, utazási tapasztalatokról és tippekről szól a külföldi utazásokhoz. Minden kiadásban egy híresség útlevele található. A "Utazó Köztársaság" útlevélében személyes adatok találhatók az adott személyről és interjúikról. Az érkezés az a gondolat, hogy az utazás legjobbja a hazatérés. Beszél a lakberendezésről, a főzésről, a családunkkal kapcsolatos tevékenységekről, valamint az otthon jobb élvezetét szolgáló cikkekről.

Projekt neve : Going/Coming, A tervezők neve : Catarina Jordão, Ügyfél neve : .

Going/Coming Magazin

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.