Design magazin
Design magazin
A Fenntartható Fotel

X2Chair

A Fenntartható Fotel A szinuszos formák és az anyagok megválasztása növelik az ezer életű szék innovatív képességét. Az X2Chair egy kísérleti tervezés eredménye, amely teljes mértékben a termékek átalakíthatóságán múlik. A multifunkcionális célra tervezett objektum a teljes testreszabás koncepcióját követi, és egy környezetbarát dizájn kifejezése. Az esztétikai finomítás és a környezeti kompatibilitások találkozási pontot találnak az alapos funkcionális vizsgálatnak köszönhetően, anyagkutatással és környezetbarát építési módszerekkel. Információ: caporasodesign.it - lessmore.it

Projekt neve : X2Chair, A tervezők neve : Giorgio Caporaso, Ügyfél neve : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair A Fenntartható Fotel

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.