Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Építőkészlet

JIX

A Multifunkcionális Építőkészlet A JIX egy építészkészlet, amelyet New York-i vizuális művész és Patrick Martinez terméktervező készített. Kis moduláris elemekből áll, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy lehetővé tegyék a szokásos ivószálak összekapcsolását, és sokféle konstrukciót hozzanak létre. A JIX csatlakozók lapos rácsokba kerülnek, amelyek könnyen szétválaszthatók, kereszteződhetnek és a helyükre rögzülnek. A JIX segítségével mindent építhet az ambiciózus helyiségméretű építményektől a bonyolult asztali szobrokig, mindezt JIX csatlakozók és ivószalma segítségével.

Projekt neve : JIX, A tervezők neve : Patrick Martinez, Ügyfél neve : Blank Bubble.

JIX A Multifunkcionális Építőkészlet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.