Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Építőkészlet

JIX

A Multifunkcionális Építőkészlet A JIX egy építészkészlet, amelyet New York-i vizuális művész és Patrick Martinez terméktervező készített. Kis moduláris elemekből áll, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy lehetővé tegyék a szokásos ivószálak összekapcsolását, és sokféle konstrukciót hozzanak létre. A JIX csatlakozók lapos rácsokba kerülnek, amelyek könnyen szétválaszthatók, kereszteződhetnek és a helyükre rögzülnek. A JIX segítségével mindent építhet az ambiciózus helyiségméretű építményektől a bonyolult asztali szobrokig, mindezt JIX csatlakozók és ivószalma segítségével.

Projekt neve : JIX, A tervezők neve : Patrick Martinez, Ügyfél neve : Blank Bubble.

JIX A Multifunkcionális Építőkészlet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.