Design magazin
Design magazin
Művészeti Múzeum

The Vagrant

Művészeti Múzeum Az Új Taipei Városi Művészeti Múzeum építészete, amelyet Aleksandar Rudnik Milanovic daru madárként tervezett a folyó teraszán lévő fészekben, távolról és a park bármely pontjáról, a Yingge folyó mentén, könnyen megérthető. A múzeum formája a daruk minimalista, kiegyensúlyozott mozgatása volt, amiben átrium volt, mint a madarak tüdeje, ahol a friss levegő és a napfény közvetlenül bejutott a múzeumba. Szárnyaikal, mint kiállítási terekkel, és a daruk művészeti témájú étteremként szolgálnak, a múzeum vendégei a tájra és a közelben fekvő Taipei városára nézve élvezhetik a vendégeket.

Projekt neve : The Vagrant , A tervezők neve : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Ügyfél neve : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Művészeti Múzeum

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.