Design magazin
Design magazin
Művészeti Múzeum

The Vagrant

Művészeti Múzeum Az Új Taipei Városi Művészeti Múzeum építészete, amelyet Aleksandar Rudnik Milanovic daru madárként tervezett a folyó teraszán lévő fészekben, távolról és a park bármely pontjáról, a Yingge folyó mentén, könnyen megérthető. A múzeum formája a daruk minimalista, kiegyensúlyozott mozgatása volt, amiben átrium volt, mint a madarak tüdeje, ahol a friss levegő és a napfény közvetlenül bejutott a múzeumba. Szárnyaikal, mint kiállítási terekkel, és a daruk művészeti témájú étteremként szolgálnak, a múzeum vendégei a tájra és a közelben fekvő Taipei városára nézve élvezhetik a vendégeket.

Projekt neve : The Vagrant , A tervezők neve : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Ügyfél neve : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Művészeti Múzeum

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.