Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Táska

Collectote

A Multifunkcionális Táska A Collectote egy az egyben egy táska, amely lehetővé teszi az összes rendezését. Szerelje szét a nagy hordtáskáját, miközben az alapelveit egy kisebb táskában hordja utazáshoz, múzeumi látogatásokhoz, osztályokhoz, munka- és kiállításokhoz. A hordtáska elég nagy, hogy több mint 5 levélméretű albumot, laptopját és egynapos cikkeit elférjen. A Collectote bőrkártyatartót és két levehető táskát tartalmaz, amelyek bélés színétől függnek. Sokféle helyzetben szolgál, mindenféle ember igényeit kielégítve, a művészektől a vezetőkig.

Projekt neve : Collectote, A tervezők neve : Yun Hsin Lee, Ügyfél neve : Collectors Club of New York.

Collectote A Multifunkcionális Táska

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.