Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Táska

Collectote

A Multifunkcionális Táska A Collectote egy az egyben egy táska, amely lehetővé teszi az összes rendezését. Szerelje szét a nagy hordtáskáját, miközben az alapelveit egy kisebb táskában hordja utazáshoz, múzeumi látogatásokhoz, osztályokhoz, munka- és kiállításokhoz. A hordtáska elég nagy, hogy több mint 5 levélméretű albumot, laptopját és egynapos cikkeit elférjen. A Collectote bőrkártyatartót és két levehető táskát tartalmaz, amelyek bélés színétől függnek. Sokféle helyzetben szolgál, mindenféle ember igényeit kielégítve, a művészektől a vezetőkig.

Projekt neve : Collectote, A tervezők neve : Yun Hsin Lee, Ügyfél neve : Collectors Club of New York.

Collectote A Multifunkcionális Táska

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.