Design magazin
Design magazin
A Moduláris Belsőépítészeti Rendszer

More _Light

A Moduláris Belsőépítészeti Rendszer Összeszerelhető, szétszerelhető és ökológiailag fenntartható moduláris rendszer. A More_Light zöld lélekkel rendelkezik és nagyon könnyen használható. Innovatív és ideális minden napi igényünk kielégítéséhez, négyzetes moduljainak és közös rendszerének köszönhetően. Különböző méretű és mélységű könyvespolcok, polcok, panelfalak, kiállítási állványok, fali egységek összeszerelhetők. A rendelkezésre álló lakberendezések, színek és textúrák széles választékának köszönhetően személyiségét tovább javíthatja egy testreszabottabb kialakítás. Lakberendezéshez, munkaterületekhez, üzletekhez. Belül zuzmókkal is kapható. caporasodesign.it

Projekt neve : More _Light, A tervezők neve : Giorgio Caporaso, Ügyfél neve : Giorgio Caporaso Design.

More _Light A Moduláris Belsőépítészeti Rendszer

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.