Design magazin
Design magazin
A Moduláris Belsőépítészeti Rendszer

More _Light

A Moduláris Belsőépítészeti Rendszer Összeszerelhető, szétszerelhető és ökológiailag fenntartható moduláris rendszer. A More_Light zöld lélekkel rendelkezik és nagyon könnyen használható. Innovatív és ideális minden napi igényünk kielégítéséhez, négyzetes moduljainak és közös rendszerének köszönhetően. Különböző méretű és mélységű könyvespolcok, polcok, panelfalak, kiállítási állványok, fali egységek összeszerelhetők. A rendelkezésre álló lakberendezések, színek és textúrák széles választékának köszönhetően személyiségét tovább javíthatja egy testreszabottabb kialakítás. Lakberendezéshez, munkaterületekhez, üzletekhez. Belül zuzmókkal is kapható. caporasodesign.it

Projekt neve : More _Light, A tervezők neve : Giorgio Caporaso, Ügyfél neve : Giorgio Caporaso Design.

More _Light A Moduláris Belsőépítészeti Rendszer

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.