Design magazin
Design magazin
Az Átalakítható Kabát

Eco Furs

Az Átalakítható Kabát A héten az egyben kabátot az elfoglalt karrierhölgyek inspirálják, akik az egyedi, ökológiai és funkcionális napi szekrényt választják. Ebben a régi, de ismét divatos, kézzel varrott skandináv Rya Rug textil modern módon értelmezésre kerül, amelynek eredményeként illesztett gyapjúruhák készülnek, amelyek teljesítményük szempontjából szőrmeként hasonlítanak egymáshoz. A különbség a részletekben, valamint az állat- és a környezetbarátságban rejlik. Az évek során az Eco szőrmeket különböző európai téli éghajlati körülmények között tesztelték, ami elősegítette a kabát és a többi legújabb darab tulajdonságainak tökéletesítését.

Projekt neve : Eco Furs, A tervezők neve : Heli Miikkulainen-Gilbert, Ügyfél neve : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Az Átalakítható Kabát

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.