Design magazin
Design magazin
Az Átalakítható Kabát

Eco Furs

Az Átalakítható Kabát A héten az egyben kabátot az elfoglalt karrierhölgyek inspirálják, akik az egyedi, ökológiai és funkcionális napi szekrényt választják. Ebben a régi, de ismét divatos, kézzel varrott skandináv Rya Rug textil modern módon értelmezésre kerül, amelynek eredményeként illesztett gyapjúruhák készülnek, amelyek teljesítményük szempontjából szőrmeként hasonlítanak egymáshoz. A különbség a részletekben, valamint az állat- és a környezetbarátságban rejlik. Az évek során az Eco szőrmeket különböző európai téli éghajlati körülmények között tesztelték, ami elősegítette a kabát és a többi legújabb darab tulajdonságainak tökéletesítését.

Projekt neve : Eco Furs, A tervezők neve : Heli Miikkulainen-Gilbert, Ügyfél neve : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Az Átalakítható Kabát

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.