Design magazin
Design magazin
A Tapintható Szövet

Textile Braille

A Tapintható Szövet Ipari univerzális jacquard textil, amelyet vakok fordítójának gondoltak. Ezt a szövetet jó látású emberek olvashatják el, és célja, hogy segítse azokat a vak embereket, akik elveszítik látásukat vagy látási problémák vannak; annak érdekében, hogy megtanulja a Braille-rendszert egy barátságos és közös anyaggal: szövet. Az ábécét, számokat és írásjeleket tartalmazza. Nincs hozzáadva színek. Ez egy szürkeárnyalatos termék, amely a fényérzékelés elve. Ez egy társadalmi jelentőségű projekt, amely túlmutat a textiltermékeken.

Projekt neve : Textile Braille, A tervezők neve : Cristina Orozco Cuevas, Ügyfél neve : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille A Tapintható Szövet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.