Design magazin
Design magazin
A Tapintható Szövet

Textile Braille

A Tapintható Szövet Ipari univerzális jacquard textil, amelyet vakok fordítójának gondoltak. Ezt a szövetet jó látású emberek olvashatják el, és célja, hogy segítse azokat a vak embereket, akik elveszítik látásukat vagy látási problémák vannak; annak érdekében, hogy megtanulja a Braille-rendszert egy barátságos és közös anyaggal: szövet. Az ábécét, számokat és írásjeleket tartalmazza. Nincs hozzáadva színek. Ez egy szürkeárnyalatos termék, amely a fényérzékelés elve. Ez egy társadalmi jelentőségű projekt, amely túlmutat a textiltermékeken.

Projekt neve : Textile Braille, A tervezők neve : Cristina Orozco Cuevas, Ügyfél neve : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille A Tapintható Szövet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.