Design magazin
Design magazin
Bemutatóterem, Kiskereskedelem

Fast Forward

Bemutatóterem, Kiskereskedelem Az ágazati edzőcipők az ugró bemutatóterem komplexum első kiállítótermében kerülnek kiállításra. Előállítása olyan módszerrel történik, amely kifejezi a gyártási módszereket, például az edzőcipők dinamikus formáját, a gyártási szakaszban alkalmazott magas befecskendezési technológiákat stb. Fel van szerelve SMD LED-lel, az egyik csúcstechnológiájú termékkel, és arra törekszenek, hogy tükrözze az edzőcipők (mint tárgyak) dinamizmusát, amely inspiráció forrásává válik a kifejezetten e rendszerek által tervezett grafikai háttérrel és mozgással.

Projekt neve : Fast Forward, A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Bemutatóterem, Kiskereskedelem

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.