Design magazin
Design magazin
Bemutatóterem, Kiskereskedelem

Networking

Bemutatóterem, Kiskereskedelem A mindennapi sporteszközöket a világ különböző részein állítják elő. A sportbolt polcain a fogyasztóknak kínálják őket egy nagyon összetett marketing- és logisztikai hálózaton keresztül. Ugorjon egyet a legjobb hálózattal rendelkező márkákkal. Gyűjtemények gyártása az európai különféle országok tervezőiből, amelyeket a kiváló minőségű gyártással foglalkozó kínai gyártók készítenek. A törökországi székhellyel rendelkező marketingcég révén eljuthat az egész világhoz és a fogyasztókhoz. A jumping bemutatóterem komplexum második bemutatóterme szintén erre a komplex hálózati témára épül.

Projekt neve : Networking, A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : JUMP/GENMAR.

Networking Bemutatóterem, Kiskereskedelem

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.