Design magazin
Design magazin
Bemutatóterem, Kiskereskedelem

Networking

Bemutatóterem, Kiskereskedelem A mindennapi sporteszközöket a világ különböző részein állítják elő. A sportbolt polcain a fogyasztóknak kínálják őket egy nagyon összetett marketing- és logisztikai hálózaton keresztül. Ugorjon egyet a legjobb hálózattal rendelkező márkákkal. Gyűjtemények gyártása az európai különféle országok tervezőiből, amelyeket a kiváló minőségű gyártással foglalkozó kínai gyártók készítenek. A törökországi székhellyel rendelkező marketingcég révén eljuthat az egész világhoz és a fogyasztókhoz. A jumping bemutatóterem komplexum második bemutatóterme szintén erre a komplex hálózati témára épül.

Projekt neve : Networking, A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : JUMP/GENMAR.

Networking Bemutatóterem, Kiskereskedelem

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.