Design magazin
Design magazin
A Fogászati Szépség Terápiája-Társalgó

Dental INN

A Fogászati Szépség Terápiája-Társalgó A "Dental INN" projektet fogászati létesítményként tervezték, amely a német Viernheimben fogászati szépségápolási terápia formájában működik. A projekt a belsőépítészet új koncepcióját képviseli a fogorvosi gyakorlatokban, amelynek témája a "szerves formák és a természetes struktúrák gyógyító hatásai". Elsősorban Dr. Bergmann, a nemzetközi akkreditált implantátum fogorvos számára fejlesztették ki. Az olyan fogászati kezelések mellett, mint például a furnérok és fehérítők, Dr. Bergmann és csapata többek között szimpóziumokat biztosít az implantológiáról számos fiatal fogorvos számára Európából, Ázsiából és Afrikából.

Projekt neve : Dental INN, A tervezők neve : Peter Stasek, Ügyfél neve : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN A Fogászati Szépség Terápiája-Társalgó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.