Design magazin
Design magazin
A Fogászati Szépség Terápiája-Társalgó

Dental INN

A Fogászati Szépség Terápiája-Társalgó A "Dental INN" projektet fogászati létesítményként tervezték, amely a német Viernheimben fogászati szépségápolási terápia formájában működik. A projekt a belsőépítészet új koncepcióját képviseli a fogorvosi gyakorlatokban, amelynek témája a "szerves formák és a természetes struktúrák gyógyító hatásai". Elsősorban Dr. Bergmann, a nemzetközi akkreditált implantátum fogorvos számára fejlesztették ki. Az olyan fogászati kezelések mellett, mint például a furnérok és fehérítők, Dr. Bergmann és csapata többek között szimpóziumokat biztosít az implantológiáról számos fiatal fogorvos számára Európából, Ázsiából és Afrikából.

Projekt neve : Dental INN, A tervezők neve : Peter Stasek, Ügyfél neve : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN A Fogászati Szépség Terápiája-Társalgó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.