Design magazin
Design magazin
A Gyermekek Fogászati Széke

ROI

A Gyermekek Fogászati Széke A ROI kialakítását azzal a szándékkal hozták létre, hogy felhívja a végfelhasználó figyelmét, hogy elfelejtse őt, ha lehetséges, az orvosi vizsgálat által okozott félelmet és szorongást. Ennek a fogászati egységnek a technológiai funkciója nem különbözik a piacon lévőktől, de az alkotóelemek új megjelenésűek, így pozitívan járnak el a gyermek számára, hogy kapcsolatba lépjen a fogorvossal.

Projekt neve : ROI, A tervezők neve : Roberta Emili, Ügyfél neve : Roberta Emili.

ROI A Gyermekek Fogászati Széke

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.