Design magazin
Design magazin
A Gyermekek Fogászati Széke

ROI

A Gyermekek Fogászati Széke A ROI kialakítását azzal a szándékkal hozták létre, hogy felhívja a végfelhasználó figyelmét, hogy elfelejtse őt, ha lehetséges, az orvosi vizsgálat által okozott félelmet és szorongást. Ennek a fogászati egységnek a technológiai funkciója nem különbözik a piacon lévőktől, de az alkotóelemek új megjelenésűek, így pozitívan járnak el a gyermek számára, hogy kapcsolatba lépjen a fogorvossal.

Projekt neve : ROI, A tervezők neve : Roberta Emili, Ügyfél neve : Roberta Emili.

ROI A Gyermekek Fogászati Széke

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.