Design magazin
Design magazin
A Roly Poli, Mozgatható Fajátékok

Tumbler" Contentment "

A Roly Poli, Mozgatható Fajátékok Hogyan lehet szivárvány? Hogyan öleljük meg a nyári szeleket? Mindig megérintet néhány finom dolog, és nagyon elégedett vagyok. Hogyan kell tárolni és hogyan lehet birtokolni? Elég annyira jó, mint egy ünnep. Szeretném egyszerűen és vicces módon megformázni a különféle anyagokat. Hagyja, hogy a gyermekek játsszanak velük, hogy felismerjék a fizikai világot, serkentsék képzeletüket és segítsenek nekik megérteni a környező környezetet.

Projekt neve : Tumbler" Contentment " , A tervezők neve : Sha Yang, Ügyfél neve : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  A Roly Poli, Mozgatható Fajátékok

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.