Design magazin
Design magazin
A Roly Poli, Mozgatható Fajátékok

Tumbler" Contentment "

A Roly Poli, Mozgatható Fajátékok Hogyan lehet szivárvány? Hogyan öleljük meg a nyári szeleket? Mindig megérintet néhány finom dolog, és nagyon elégedett vagyok. Hogyan kell tárolni és hogyan lehet birtokolni? Elég annyira jó, mint egy ünnep. Szeretném egyszerűen és vicces módon megformázni a különféle anyagokat. Hagyja, hogy a gyermekek játsszanak velük, hogy felismerjék a fizikai világot, serkentsék képzeletüket és segítsenek nekik megérteni a környező környezetet.

Projekt neve : Tumbler" Contentment " , A tervezők neve : Sha Yang, Ügyfél neve : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  A Roly Poli, Mozgatható Fajátékok

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.