Design magazin
Design magazin
Az Ipad Folio

Tootsie

Az Ipad Folio A Tootsie megfelel a modern nomádok igényeinek. Sima, de befolyásoló, nyugtatóan analóg, szakadás- és vízálló és biológiailag lebontható. A Tootsie tartós benyomást hagy az emberek fejében, a környezetet pedig nem. Legtöbbünk az állandó változás világán él és utazik - egy olyan világon, amelyben fennáll annak a veszélye, hogy elveszítjük magunkat. Miért ne használna papírt olyan termékek készítésére, amelyek tapasztalatainkból firkálást, foltokat, telefonszámot vagy alkalmi rúzs-benyomást keltenek. A naplóval ellentétben a Papernomads időben referenciapontokat hoz létre, hogy emlékezzünk arra, hogy kik vagyunk.

Projekt neve : Tootsie, A tervezők neve : Christoph Rochna, Ügyfél neve : Papernomad GmbH.

Tootsie Az Ipad Folio

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.