Design magazin
Design magazin
Az Ipad Folio

Tootsie

Az Ipad Folio A Tootsie megfelel a modern nomádok igényeinek. Sima, de befolyásoló, nyugtatóan analóg, szakadás- és vízálló és biológiailag lebontható. A Tootsie tartós benyomást hagy az emberek fejében, a környezetet pedig nem. Legtöbbünk az állandó változás világán él és utazik - egy olyan világon, amelyben fennáll annak a veszélye, hogy elveszítjük magunkat. Miért ne használna papírt olyan termékek készítésére, amelyek tapasztalatainkból firkálást, foltokat, telefonszámot vagy alkalmi rúzs-benyomást keltenek. A naplóval ellentétben a Papernomads időben referenciapontokat hoz létre, hogy emlékezzünk arra, hogy kik vagyunk.

Projekt neve : Tootsie, A tervezők neve : Christoph Rochna, Ügyfél neve : Papernomad GmbH.

Tootsie Az Ipad Folio

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.