Design magazin
Design magazin
Belső Tér

Chua chu kang house

Belső Tér A ház akupunktúrás pontja az volt, hogy a zárt területet egy teljesen új csendes látványba kapcsolja. Ezzel bizonyos történelmi és nyers varázst visszaállítanak, hogy megóvják a ház ürességét. Az új szállást a belső tér belső meglepetése zárja le; száraz és nedves konyha a konyhában, és étkező a konyhában. A lakóteret szintén megszakította egy lenyűgöző művészeti támadás, amely hamarosan az elektromos vezetékek személyes házává vált. Az általános hangsúly kiegészítése érdekében meleg fényű szeletnek kell festenie az összes színes falat.

Projekt neve : Chua chu kang house, A tervezők neve : Don Lin, Ügyfél neve : DSOD.

Chua chu kang house Belső Tér

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.