Design magazin
Design magazin
Belső Tér

Chua chu kang house

Belső Tér A ház akupunktúrás pontja az volt, hogy a zárt területet egy teljesen új csendes látványba kapcsolja. Ezzel bizonyos történelmi és nyers varázst visszaállítanak, hogy megóvják a ház ürességét. Az új szállást a belső tér belső meglepetése zárja le; száraz és nedves konyha a konyhában, és étkező a konyhában. A lakóteret szintén megszakította egy lenyűgöző művészeti támadás, amely hamarosan az elektromos vezetékek személyes házává vált. Az általános hangsúly kiegészítése érdekében meleg fényű szeletnek kell festenie az összes színes falat.

Projekt neve : Chua chu kang house, A tervezők neve : Don Lin, Ügyfél neve : DSOD.

Chua chu kang house Belső Tér

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.