Design magazin
Design magazin
Lakóvillák

Field of Flowers

Lakóvillák A boltív vagy a félboltív jellegű csapágyalapokon nyugvó szerkezet csökkenti a talaj hatását, így lehetővé teszi a talaj számára, hogy élvezze az esőt és lélegezzen be. A tervezés integrálódik a természethez.A négy villaegységből álló blokknak van annak lehetősége, hogy panorámásan élvezze a napi 360 ° -os elforgatásnak köszönhetően a képet. A projekt energiaellátásának részét szélrózsa kapja meg. Minden villaegység különféle virágok közepette a saját területén bekapcsolódhat az ökológiai mezőgazdaságba. , mesterséges vagy valódi tavacskákkal körülvett fák.

Projekt neve : Field of Flowers, A tervezők neve : Murat Gedik, Ügyfél neve : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Lakóvillák

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.