Design magazin
Design magazin
Lakóvillák

Field of Flowers

Lakóvillák A boltív vagy a félboltív jellegű csapágyalapokon nyugvó szerkezet csökkenti a talaj hatását, így lehetővé teszi a talaj számára, hogy élvezze az esőt és lélegezzen be. A tervezés integrálódik a természethez.A négy villaegységből álló blokknak van annak lehetősége, hogy panorámásan élvezze a napi 360 ° -os elforgatásnak köszönhetően a képet. A projekt energiaellátásának részét szélrózsa kapja meg. Minden villaegység különféle virágok közepette a saját területén bekapcsolódhat az ökológiai mezőgazdaságba. , mesterséges vagy valódi tavacskákkal körülvett fák.

Projekt neve : Field of Flowers, A tervezők neve : Murat Gedik, Ügyfél neve : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Lakóvillák

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.