Design magazin
Design magazin
Az Élő Zene Bár

Lido Cafe

Az Élő Zene Bár Az első emeleten víz alatti élmény, a második emeleten víz felett található élmény. A víz alatti élmény magában foglalja a könnyű szervet mint színpadi hátteret, a DMX LED-es háttérvilágítású, motívummal díszített üvegtáblát, a hal alakú DMX LED-selyemlámpákat, az aknák nyílásain található akváriumokat, és az egész helyet H2O effektív lámpák világítják. A második emeleten vékony függőleges tükörcsíkok véletlenszerűen elosztva vannak az erdő falfestményében. A lézerfények és a mozgás tükröződnek a tükörcsíkokban, és eltúlzzák a mozgásérzetet, miközben a fák közötti napfényt is sugallják

Projekt neve : Lido Cafe, A tervezők neve : Mario J Lotti, Ügyfél neve : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Az Élő Zene Bár

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.