Design magazin
Design magazin
Golfklub Társalgó

Birdie's Lounge

Golfklub Társalgó A golfklub társalgóját 6 hét alatt tervezték meg és építették fel, a nyitónapra megfelelő időben. Szépségének, társalgóként funkcionálisnak és megfelelőnek kellett lennie az alkalmi golfversenyek díjátadó ünnepségeire és más kisebb rendezvényekre. A golfpálya közepén lévő háromoldalas üvegdoboz esetében ez a megközelítés hozza a bárba a zöldeket, az eget és a golf fogalmát, a bútorok színeiben és a pálya tükröződésében a mozaik tükör hátulján. A külső nézet nagyon nagy része a belsőépítészetnek és az élménynek.

Projekt neve : Birdie's Lounge, A tervezők neve : Mario J Lotti, Ügyfél neve : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Golfklub Társalgó

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.