Design magazin
Design magazin
Golfklub Társalgó

Birdie's Lounge

Golfklub Társalgó A golfklub társalgóját 6 hét alatt tervezték meg és építették fel, a nyitónapra megfelelő időben. Szépségének, társalgóként funkcionálisnak és megfelelőnek kellett lennie az alkalmi golfversenyek díjátadó ünnepségeire és más kisebb rendezvényekre. A golfpálya közepén lévő háromoldalas üvegdoboz esetében ez a megközelítés hozza a bárba a zöldeket, az eget és a golf fogalmát, a bútorok színeiben és a pálya tükröződésében a mozaik tükör hátulján. A külső nézet nagyon nagy része a belsőépítészetnek és az élménynek.

Projekt neve : Birdie's Lounge, A tervezők neve : Mario J Lotti, Ügyfél neve : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Golfklub Társalgó

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.