Design magazin
Design magazin
Étterem

Man Hing Bistro

Étterem A Hong Kongi tea étterem menüjét kínáló Man Hing Bistro alkalmi étkezőhely Nan Shan területén, Shenzhen. Az étterem az első emeleten található, és a földszinti bejárathoz lépcső csatlakozik. Az elrendezés szögletének ihletésével különféle csíkokkal játszunk, és összeállítottuk néhány olyan háromszög alakba, amelyek megkülönböztethetőek étteremben. A tejbarna ülésekkel és a fa / fekete tükörbevonattal körülvett, a lépcső mentén a pénztár felé tartó alumíniumcsíkok egyértelműen vonzóak.

Projekt neve : Man Hing Bistro , A tervezők neve : Chi Ling Leung, Ügyfél neve : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Étterem

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.