Design magazin
Design magazin
Étterem

Man Hing Bistro

Étterem A Hong Kongi tea étterem menüjét kínáló Man Hing Bistro alkalmi étkezőhely Nan Shan területén, Shenzhen. Az étterem az első emeleten található, és a földszinti bejárathoz lépcső csatlakozik. Az elrendezés szögletének ihletésével különféle csíkokkal játszunk, és összeállítottuk néhány olyan háromszög alakba, amelyek megkülönböztethetőek étteremben. A tejbarna ülésekkel és a fa / fekete tükörbevonattal körülvett, a lépcső mentén a pénztár felé tartó alumíniumcsíkok egyértelműen vonzóak.

Projekt neve : Man Hing Bistro , A tervezők neve : Chi Ling Leung, Ügyfél neve : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Étterem

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.