Design magazin
Design magazin
A Kortárs Qipao

The Remains

A Kortárs Qipao Az inspiráció a kínai műemlékekből származik, a „kerámia” a legelterjedtebb kép, amely a királyi és az emberektől függetlenül a legnépszerűbb. Tanulmányaimban a mai kínai esztétikai alapvető szabványok és a Feng Shui (belsőépítészet és környezettervezés) alapvető standardjai is változatlanok. Szeretik az átláthatóságot, a rétegezést és a kívánságot. Szeretnék megtervezni egy Qipao-t, amely a kerámiák implikációját és vonzerejét a régi dinasztiából a kortárs divatba hozza. És provokálja az embereket, akik elfelejtették kultúrájukat és etnikai hovatartozásukat, amikor i generáción vagyunk.

Projekt neve : The Remains, A tervezők neve : So Yau Kai, Ügyfél neve : KaiSo Styling Produce.

The Remains A Kortárs Qipao

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.