Design magazin
Design magazin
A Kortárs Qipao

The Remains

A Kortárs Qipao Az inspiráció a kínai műemlékekből származik, a „kerámia” a legelterjedtebb kép, amely a királyi és az emberektől függetlenül a legnépszerűbb. Tanulmányaimban a mai kínai esztétikai alapvető szabványok és a Feng Shui (belsőépítészet és környezettervezés) alapvető standardjai is változatlanok. Szeretik az átláthatóságot, a rétegezést és a kívánságot. Szeretnék megtervezni egy Qipao-t, amely a kerámiák implikációját és vonzerejét a régi dinasztiából a kortárs divatba hozza. És provokálja az embereket, akik elfelejtették kultúrájukat és etnikai hovatartozásukat, amikor i generáción vagyunk.

Projekt neve : The Remains, A tervezők neve : So Yau Kai, Ügyfél neve : KaiSo Styling Produce.

The Remains A Kortárs Qipao

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.