Design magazin
Design magazin
Az Optikai Installáció

Opx2

Az Optikai Installáció Az Opx2 egy optikai installáció, amely feltárja a természet és a technológia közötti szimbiotikus kapcsolatot. Olyan kapcsolat, amelyben a minták, az ismétlés és a ritmus leírják a számítási folyamatok természetes formációit és működését is. A létesítmények kizárólagos geometriája, pillanatnyi átlátszatlansága és / vagy sűrűsége hasonlóak a kukoricamező általi vezetés jelenségéhez vagy a technológiában magyarázhatók, miközben a bináris kódot vizsgálják. Az Opx2 összetett geometriát épít és megkérdőjelezi a térfogat és a tér érzékelését.

Projekt neve : Opx2, A tervezők neve : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Ügyfél neve : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Az Optikai Installáció

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.