Design magazin
Design magazin
Az Optikai Installáció

Opx2

Az Optikai Installáció Az Opx2 egy optikai installáció, amely feltárja a természet és a technológia közötti szimbiotikus kapcsolatot. Olyan kapcsolat, amelyben a minták, az ismétlés és a ritmus leírják a számítási folyamatok természetes formációit és működését is. A létesítmények kizárólagos geometriája, pillanatnyi átlátszatlansága és / vagy sűrűsége hasonlóak a kukoricamező általi vezetés jelenségéhez vagy a technológiában magyarázhatók, miközben a bináris kódot vizsgálják. Az Opx2 összetett geometriát épít és megkérdőjelezi a térfogat és a tér érzékelését.

Projekt neve : Opx2, A tervezők neve : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Ügyfél neve : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Az Optikai Installáció

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.