Design magazin
Design magazin
Az Íróasztali Bútor

Marken Desk

Az Íróasztali Bútor Ennek az elegáns és mégis erős íróasztalnak a vizuálisan könnyű érzése visszavezet minket a skandináv tervezési iskolába. A lábak kínos alakja, az a mód, ahogy az elejük felé szinte úgy érzik, mint egy nagyszerű üdvözlet gesztusa, nemes ember sziluettjére emlékeztet bennünket azzal, hogy kalapja elkíséri egy hölgyet. Az íróasztal üdvözli, hogy használjuk. A fiókok alakja, mint az íróasztal különálló végtagjai, lógó érzékenységükkel és elülső személyre szabott megjelenésükkel, úgy néz ki a szobában, mint figyelő szem.

Projekt neve : Marken Desk, A tervezők neve : Claudio Sibille, Ügyfél neve : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Az Íróasztali Bútor

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.