Design magazin
Design magazin
Az Íróasztali Bútor

Marken Desk

Az Íróasztali Bútor Ennek az elegáns és mégis erős íróasztalnak a vizuálisan könnyű érzése visszavezet minket a skandináv tervezési iskolába. A lábak kínos alakja, az a mód, ahogy az elejük felé szinte úgy érzik, mint egy nagyszerű üdvözlet gesztusa, nemes ember sziluettjére emlékeztet bennünket azzal, hogy kalapja elkíséri egy hölgyet. Az íróasztal üdvözli, hogy használjuk. A fiókok alakja, mint az íróasztal különálló végtagjai, lógó érzékenységükkel és elülső személyre szabott megjelenésükkel, úgy néz ki a szobában, mint figyelő szem.

Projekt neve : Marken Desk, A tervezők neve : Claudio Sibille, Ügyfél neve : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Az Íróasztali Bútor

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.