Design magazin
Design magazin
Gyűrű

The Empress

Gyűrű Fantasztikus szépségkő - pirop - lényege lényege a nagyságot és az ünnepséget hozza. Ez a szépség és egyediség a kő azonosította a képet, amelynek célja a jövő dekorációja. Szükség volt egy egyedi keret létrehozására a kő számára, amely a levegőbe viszi őt. A követ a tartófémén túl húzták. Ez a formula érzéki szenvedély és vonzó erő. Fontos volt megtartani a klasszikus koncepciót, támogatva az ékszer modern felfogását.

Projekt neve : The Empress, A tervezők neve : Victor A. Syrnev, Ügyfél neve : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Empress Gyűrű

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.