Design magazin
Design magazin
A Led Tv

XX250

A Led Tv A Vestel szegély nélküli TV sorozata, amely a fogyasztói elektronika nagyon csúcskategóriájába helyezkedik el. Az alumínium előlap szinte láthatatlan vékony keretként tartja a kijelzőt. A fényes vékony keret adja a termék exkluzív imázsát a túltelített piacon. A kijelző drasztikusan különbözik a normál LED-televízióktól, mivel a holisztikus, fényes képernyő felülete be van ágyazva a vékony fémkeretbe. A képernyő alatt lévő fényes alumínium rész létrehozza a vonzerőt, miközben elválasztja a TV-t az asztali állványtól.

Projekt neve : XX250, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

XX250 A Led Tv

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.