Design magazin
Design magazin
A Led Tv

XX250

A Led Tv A Vestel szegély nélküli TV sorozata, amely a fogyasztói elektronika nagyon csúcskategóriájába helyezkedik el. Az alumínium előlap szinte láthatatlan vékony keretként tartja a kijelzőt. A fényes vékony keret adja a termék exkluzív imázsát a túltelített piacon. A kijelző drasztikusan különbözik a normál LED-televízióktól, mivel a holisztikus, fényes képernyő felülete be van ágyazva a vékony fémkeretbe. A képernyő alatt lévő fényes alumínium rész létrehozza a vonzerőt, miközben elválasztja a TV-t az asztali állványtól.

Projekt neve : XX250, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

XX250 A Led Tv

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.