Design magazin
Design magazin
A Vezetékes Televízió

XX240 BMS SNB LED TV

A Vezetékes Televízió Az XX240 LED televíziós sorozatok 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" -es, a legolcsóbb közepes méretűtől a legmagasabb szegmensű nagyméretű televízióig, azonos tervezési ötlettel, több lehetőséggel. A kijelző kialakítása szintén a gyártó cégé, és a BMS módszerrel összeállítva. A fémlemez kiváló minőségű festékkel van festett, mert a formatervezés nyitva hagyja az előlap területét, és csak a hátlap falvastagságával kereteli. Tehát úgy tűnik, hogy a TV-t csak egy vékony keret és az alább megvilágított logóterület borítja.

Projekt neve : XX240 BMS SNB LED TV, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV A Vezetékes Televízió

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.