Design magazin
Design magazin
A Vezetékes Televízió

XX240 BMS SNB LED TV

A Vezetékes Televízió Az XX240 LED televíziós sorozatok 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" -es, a legolcsóbb közepes méretűtől a legmagasabb szegmensű nagyméretű televízióig, azonos tervezési ötlettel, több lehetőséggel. A kijelző kialakítása szintén a gyártó cégé, és a BMS módszerrel összeállítva. A fémlemez kiváló minőségű festékkel van festett, mert a formatervezés nyitva hagyja az előlap területét, és csak a hátlap falvastagságával kereteli. Tehát úgy tűnik, hogy a TV-t csak egy vékony keret és az alább megvilágított logóterület borítja.

Projekt neve : XX240 BMS SNB LED TV, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV A Vezetékes Televízió

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.