Design magazin
Design magazin
Függő Fény

Prometheus ILight

Függő Fény A projekt megragadja azt a pillanatot, amikor Prometheus ellopta az ismereteket az istenektől, hogy megosszák azt az emberiséggel. Úgy tervezték, hogy védőhéjként szolgáljon. A gömbből származó fény meleg, mert csak töredéke. A kocka a forrást, magukat az isteneket ábrázolja, és egy LED-es szalaggal van felszerelve, amely hideg fényt generál, a határ a létezés és az észlelés két szintje között.

Projekt neve : Prometheus ILight, A tervezők neve : Ionut Sur, Ügyfél neve : Ionut Sur.

Prometheus ILight Függő Fény

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.